Fenykl obecný - perfektní na vaření i na kurýrování

Napsal Bylinkarstvi.bloger.cz (») 22. 8. 2014, přečteno: 638×

Fenykl obecný je další bylina, kterou se budeme zabývat.

Jeho hlavní síla tkví v tom, že se dá výborně použít ve vaření, hlavně ve středomořské kuchyni, a to buď jako koření nebo jako surovina, a stejně tak i v léčitelství, jelikož zlepšuje trávení, pomáhá s nadýmáním, působí močopudně a také i povzbudivě.

A co nějaký recept s fenyklem? Inu, zkuste fenykl v remuládě!

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel devět a deset